Search
Close this search box.

Zoveel mensen op de wereld en daartussen kent iedereen wel die ene. Die oh zo belangrijke ene. Die ene die je ‘s nachts wakker houdt. Of diegene nu bij je is, of niet. Die ene die bij je in huis woont, of mijlenver bij je vandaan. Misschien heb je die ene zelfs nog nooit in levende lijve ontmoet. Of is die ene van toen niet meer die ene van nu. Hoe dan ook, die ene is altijd speciaal…

De gedachte aan die ene kan je in één keer in een andere wereld doen belanden. Een eenzame, zorgzame of onrechtvaardige wereld. Of juist een mooie en liefdevolle, één vol dromen.

Feit is dat die ene ooit op je pad is gekomen. In jouw wereld is beland en daardoor voor altijd met je verbonden zal zijn. Soms betrap je jezelf erop dat je lang niet aan die ene hebt gedacht. Of vandaag de dag niet genoeg aandacht geeft, wat diegene eigenlijk wel verdient. Voel je je dan schuldig? Je weet dat dat niet nodig is. Want het mooie is dat die ene weer even in je gedachte zit. En je dan weet dat op dat moment je hart spreekt. Wat jij er ook mee doet, óf je er überhaupt iets mee doet, is niet belangrijk. Sta er misschien alleen even heel kort bij stil. Al is het alleen maar omdat die ene dat misschien ook wel voelt.

Die ene. Weet jij wie dat voor jou is? Denk je er weleens over na? Ja, je weet het kan zomaar opkomen, die gedachte aan die ene. Besef je dan goed, op dát moment weet alleen jij dat. Zoals ook alleen jij écht weet waarom die ene nou juist die ene is.

De manier waarop die ene in jouw gedachte zit zal niemand 100% kunnen begrijpen of voelen. Nee, misschien zelfs die ene zelf niet … 

Share this post:

Related Posts